Pure You massage

De magie van aanraken

136087263_3790032494380347_3657508791185

Niemand kan zonder aanraking. Het effect van aanraking is 10 x sterker dan woorden omdat het rechtstreeks naar het hart gaat. Het verbindt en verzacht. Liefdevol aanraken kan je ondersteunen om helemaal aanwezig te zijn in je lichaam en contact te blijven houden met je lichaam. Dit kan extra belangrijk zijn als je ziek bent. De meeste aanraking in een ziekteproces is medisch, waaronder onderzoeken en ongemakkelijkheden. Een massage kan je lichaam weer laten ontspannen. Weer contact maken met je lichaam en het op een andere manier voelen dan alleen ziek. Je lichaam dat zo hard voor je werkt, verdient die liefdevolle aandacht.

Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen met kanker profijt hebben van een massage. Het ondersteunt het herstel van lichaam en geest. Door het contact weer te voelen met je eigen lichaam, heeft het een positief effect op slapen, stress, eenzaamheid, maar het belangrijkste: de verbinding met jou zelf.

Pure you!

Een warme olie massage die met zachte, lichte aanrakingen, liefdevol en met aandacht word gegeven. Een massage puur ter ontspanning. De warme olie wordt met zachte strijkingen aangebracht.

Van te voren stemmen we de massage af op jouw lichamelijke situatie, conditie en wensen. Wil je een olie met een biologische aromatherapie geur of liever geen geur, extra kussentjes, etc.

 

60 min of een 30 min massage

Eenmalig of een strippenkaart

Voor meer informatie mag je mij een berichtje doen!

Locatie: Mariebo, Beatrixpark 26a, Winterswijk