Manon Moller Fotografie - Christina - fotonr (26).jpg
 

Over Bloom'in

Als dappere ziel op huis gaan, de onzichtbare en mystieke wereld betreden en je ware creatieve natuur verwelkomen.

Bloom'in staat voor; Van binnen naar buiten stralen. Je Innerlijke zwaan in jou geboren laten worden. Terugkomen bij jouw mooie authentieke zelf, terugkomen bij Heel-heid en leven naar wie jij werkelijk bent. Pas als we loskomen van de kaders zoals het hoort ontdek je de diepere lagen in jezelf.

Storytelling: We hebben sprookjes en verhalen nodig. Sprookjes bevatten universele waarheden en zijn richtingaanwijzers op jouw levenspad. Ze bevatten de essentie van het leven. Verhalen uit de bron afgestemd op innerlijke wijsheid en intuïtie. Het verhaal waarvan je lichtvonk aanwakkert en al je cellen (ont)roert. Jij mag leven naar jouw verhaal binnen de verhalen. Je bent altijd je eigen kompas. Ik ben hier om het mystieke met het aardse te verbinden, je te laten herinneren aan je ware essentie zodat je je eigen vuur kan aanwakkeren. Ga je mee in de wereld van magie naar de oude wijze, en ontmoet de meest krachtige en liefdevolle plek, je hart. 

Niets zal ooit nog hetzelfde zijn....

 

(Theater (verhalen beeldend maken), sprookjesopstellingen, thema lessen, ik laat het zich uitkristalliseren hoe dit erbij verweven gaat worden...)

Alchemist: Wat als we alle laagjes van angst afpellen....dan blijkt de kern ervan liefde te zijn. En als je het donker onthult, is de essentie ervan licht. Wat wij ooit lelijk hebben gevonden mogen wij weer omhullen in liefde, terug in éé-heid.

De transformatie vinden we in de gevoelde pijn, en afscheiding door wat we ooit hebben binnen gelaten en nog steeds binnenlaten in ons huis. Waar we zijn gaan lekken in de liefde en waar begrenzing nodig is. Zoals de wolven huilen en hun stem laten horen, mogen wij ons innerlijke oor op ons hart leggen, leren luisteren wat zij te vertellen heeft en ons lichaam onze spreekbuis voor onze ziel laten zijn. Ons schaduwwerk vind niet plaats in het bos tussen de wolven maar in de stilte van ons hart, door te luisteren naar de fluisteringen en bereid zijn om je ego te laten sterven (het verhaal van het lelijke jonge eendje) dan transformeer je naar de zwaan, wat je in werkelijkheid altijd bent geweest en bent in de essentie. Voorbij goed of fout. Door de illusie heen ziend.....terug in verbinding in de eenheid. Je bent onderdeel van het universum en het universum zit in jou. 

Starseed: Als Christina (het witte kind) ben ik hier op aarde als sterrekind (starseed) uit een ander universum om Terra (moeder aarde) bij te staan in haar grootste bewustzijns shift. Je kunt zeggen dat de aardetovenaars  hier zijn in het veld dat wij de tijd noemen. Voor een strijd die al duizenden jaren aan het woeden is, de strijd om mens te zijn op deze aarde. Ik help mee om het hartsBewustzijn te verankeren. Terra is eigenlijk een prachtige helende planeet. Doordat zij werd overgenomen door dwaallichten ( niet meer aangesloten op de Bron) brachten zij allerlei vervormingen aan en sneden ons af van onze ware essentie, wij kwamen in de vergetelheid. Deze dwaallichtjes laat de mensen afdwalen van het ware en goede pad want zo blijft hij de loper voor de statiekoets van de duivel. Als de mens in de gaten krijgt wie hij is en het lukt hem het dwaallichtje uit te blazen, dan is het ook uit met hem en moet hij terug naar het moeras. De poorten naar een verruimd bewustzijn worden weer geopend en we mogen het waarheidselixer gaan drinken om scherp te zien wat je tot heden hebt gelooft. Om ons te bevrijden uit de kunstmatige matrix waar we nu in leven. We leven nu in een bijzondere tijd kun je wel zeggen. De eindfase van een tijdperk waarin de dwaallichten altijd hebben geregeerd gaan we zien dat alle oude systemen gaan afbreken en Terra weer in haar kracht gaat toenemen. De oude aarde energie wordt omgezet in de nieuwe energie (frequenties) en ons DNA word geactiveerd, zodat onze ware kosmische talenten en herinneringen weer naar boven komen. Dat gaat vaak niet zonder slag of stoot, vaak ook wel ascentieklachten genoemd. Doornroosje word wakker uit haar diepe slaap, een persoonlijk innerlijk ontwaken in jouw eigen-wijsheid.

Als fakkeldrager breng ik het licht naar alle plekken zodat de energie getransformeerd kan worden. Met mijn onbegrensde voorstellingsvermogen ben ik de brug tussen het mystieke en deze aarde om mensen weer mee te mogen nemen terug naar hun eigen verhaal. Het goddelijke ben jij namelijk zelf. We zijn allemaal een stukje van de bron, wij mogen weer naar één-heid.

Reisgids: Door middel van zachte Yoga, rustige massage, soundhealing, retreate dagen en individuele sessies, wil ik je graag inspireren en meenemen in verhalen gericht op het hartBewustzijn, om je op een diepere laag weer te verbinden met je essentie. Jouw ware natuur. Dat jij mag luisteren naar de fluisteringen, en mag leven in het nu. Compassievol en met zachte ogen het licht te zien in het donker. Daardoor ook weer in contact te komen met je innerlijke speelse kind (je ziel), daardoor geef jij jezelf de ruimte om te ervaren; dansen, schilderen, zingen, schrijven doe wat jou dan ook blij maakt. Vaak gebruik ik juist bij de volwassen lessen de speelse kinder kaartjes, of masseren we een zon onder onze voeten.

 

Hooggevoelige/starseed/indigo kinderen/jongeren en ouders begeleiden om hun gevoeligheid in te mogen zetten, jullie brengen het gevoel weer terug in de wereld. Je lichaam te omarmen en te bewonen, je energie te beschermen en te (leren) ontprikkelen. Ook door middel van je zonnezegel (tzolkin) en numerologie kijken waar je kernkrachten zitten, maar vooral te mogen Zijn, jij bent hier met reden en het is niet raar dat je je soms niet thuis voelt hier of een buitenstaander kan voelen. Jouw licht spiegelt andere mensen waar hun pijn/trigger punten liggen. Je emoties zijn er om doorvoeld te worden zodat je ze niet vast gaat zetten, blijf je eigen speelse kind en open je hart en deel met de wereld wat jij hebt te geven. Jullie zijn hier om de nieuwe systemen op aarde neer te zetten vanuit het hart en jouw eigen-wijsheid.

Wees als de tovenaarsleerling

maak je magische vlucht.

     

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Manon Moller Fotografie - Christina - fotonr (17).jpg

Laat je masker maar zakken

breek de muren en alle hokjes af

laat jezelf maar ademen

laat jezelf maar zien

laat de rollen maar los

die je nooit bedoeld was om te spelen

lik je wonden en geef jezelf alles

wat niemand je kon geven

met alle liefde

die je in jezelf kunt vinden

leef het verhaal dat voor jou is geschreven

        -little universe-

 

Over mij

Manon Moller Fotografie - Christina - fotonr (15).jpg

Christina Smit

Welkom lieve jij........wat fijn dat je een kijkje neemt op mijn website. 

Hier leeft de verwondering vanuit totale overgave.....

Ik neem je mee in een klein stukje van mijn verhaal. Mijn naam zag je al staan. Ik, Christina, ben geboren in Hengelo en op dit moment woon ik samen met mijn partner en 2 dochters  (Indy en Neve) in Winterswijk. Al als klein meisje voelde ik mij thuis in de sprookjeswereld. Er was een herkenning en ik voelde dat eenhoorns, elfen, draken bestaan ook al kunnen wij het vaak niet waarnemen hier. Ik las geen kranten, had niets met het regeringssysteem het koningshuis of religie (zo ben ik wel opgevoed) Ik was hooggevoelig (al was ik mij daar toen nog niet van bewust), ik voelde mensen, en situaties haarfijn aan. Ik had een grote liefde voor dieren en voor het welzijn van mensen. Destijds begreep ik niet waarom er zoveel dualiteit is hier, oorlogen, ziektes en vooral ook de hierarchie, we zijn immers toch allemaal hetzelfde buiten onze lichamelijke jasjes. Het was dan ook niet vreemd dat ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening ging studeren en uiteindelijk in de zorgsector kwam te werken. Ik heb dit meer dan 12 jaar, met name op de oncologie/hematologie, met veel plezier gedaan. Mede door het overlijden van mijn moeder aan borstkanker, raakte ik verder overtuigd hoe belangrijk het is om de mens (en zijn ziekte) integraal te bekijken. Je eigen lichaam 'leren' te herkennen. Mijn vragen werden diepgaander en mijn hart gaf aan dat het tijd was voor de volgende stap in mijn groei en zoektocht. Ik maakte de switch  van reguliere geneeskunde naar een biofysische praktijk. Daar heb ik de opleiding gevolgd tot colonhydrotherapeute (het uitvoeren van hoge darmspoelingen). Ik dook in de wereld van epigenetica (studie naar de uitwerking van genen op de ontwikkeling van een organisme) de charme van de darmen (ons 2e brein) en ons DNA. Naast de fysieke detox van de darm ben ik mij ook breder gaan oriënteren op de energetische kant van de darm, het bekende 'spanning in de buik' voelen, en het mens zijn te onderzoeken. Wat wil je lijf je vertellen, wat heeft zich vastgezet door bijvoorbeeld angst, overtuigingen. Ook kwam daar verdieping met Ayurveda (eeuwenouds indiaas gezondheidssysteem, yoga docentschap, massage, compassiecoaching ed. In 2019 kwam er een zeer diepgaand transformatieproces bij mij door een (toen) traumatische gebeurtenis. Vanuit het diepst van mijn ziel, ze zeggen ook wel eens vanuit de tenen, voelde ik zo'n ontzettend verlangen naar vrijheid. Nu kan ik daarin meer de dots connecten en zijn we in die zin allemaal connected. Ik kwam daardoor op een level waarin mijn ziel besloot dat het tijd was om mijn licht (die ik uit had gezet) volledig weer aan te zetten. Ik ging door vele lagen heen (donkere nacht(en) van de ziel. Daarin werd mijn bewustzijn verruimd, kon ik donkere stukken aankijken en transformeren, en een groot vrouwentrauma die in mijn DNA familie lijn ligt mag nu helen. Er kwamen herinneringen terug, de juiste personen werden op mijn pad gezet en mijn hart opende zich steeds meer, maar ik kreeg ook heimwee naar huis. Een diep verlangen was daar en ik vond deze wereld even niet meer leuk. Via resonantie werd ik geleid naar Heidy van Kompaswerk die mijn DNA kon uitlezen, en een prachtige tekening maakte van mijn hologram (mijn niet fysieke jasje maar mijn reisjasje) vol met kleuren en lichtcoderingen. Wat bracht dat het bestaan voor mij nu een leven is wat voorheen onbekend was door het niet weten van mijn ware Zijn. De afgescheidenheid die ik hier voelde.  Ik snapte mijn geboortetrauma en mijn gebroken hart. Ik mag hier als Starseed juist in deze tijd zijn om dienstbaar te zijn vanuit de Bron. Nu ben ik in staat om de liefde uit te reiken aan anderen die deze liefde nodig hebben, zonder daar een rol voor te spelen maar puur vanuit mijn Zijn.  En de emoties te mogen voelen en ze om te zetten naar een energiebron van liefde en licht. Ik ben de brug naar het leven in een bezielde werkelijkheid en elke groeistap die ik nu zet heeft steeds meer een magische uitwerking. Als fakkeldrager, de brenger van het licht naar de plek waar ik nu sta en waar de mensheid staat. De poorten gaan weer open. Het witte kind (de betekenis van mijn aardse naam hier) wil mij hierin begeleiden. We zitten in een eindfase van een heel belangrijke cyclus van eeuwenoude onderdrukkingen en waar oude niet organische systemen gaan vallen. Voordat de wereld kan veranderen is het nodig dat juist die oude zware energie getransformeerd wordt. De kinderen (indigo's, starseeds)die nu worden geboren zullen meehelpen om bestaande systemen te veranderen. Ze passen dus vaak niet in het systeem maar dat is ook niet de bedoeling. Herkenbaar? Ik zal hierin de kinderen/ jeugd begeleiden. Zodat ze de kwaliteiten van hun hooggevoeligheid in kunnen zetten en gebruiken. Ze zijn juist zo krachtig en helpend. Ze mogen met hun eigen-wijsheid en vanuit hun hart het lichaam bewonen en hier nieuwe systemen aanbrengen. Het is tijd...

En zo werd uit mijn nieuwe geboorte/transformatie mijn bedrijf Bloomín geboren... Op een andere manier wil ik nu zorgen voor mensen en daar hoort voor mij ook een financieel zorgplan bij. Ondernemen vanuit mijn essentie en deels diensten in donatie vorm gaan aanbieden zodat iedereen hier gebruik van kan maken. Vanuit pure hart uitwisseling

Wees welkom, lieve jij........en geef geboorte aan jouw eigen Mágier, je Alchemist, je heel-heid

 

 

In mijn dienstbaarheid zijn veiligheid, vertrouwen, vrijheid, warmte, rust, ruimte  voor het Zijn....belangrijke waarden

Remember that life is a tapestry of colors and nobody gets out without having the shade black painted against their canvas. I will help you to pick up your brush and paint your masterpiece.

122504394_3590515060998759_5193451925776
 

 Contact

Bloom'in

Christina Smit

bloom-in@hotmail.com

+31648930352

KvK-nr 80461247