Energetische sessie

132111989_3746784135371850_4479014597737

Energetisch werk is werken met energie. Energie is een ruim begrip omdat alles energie is en met elkaar    verbonden. Iedereen heeft zijn of haar eigen levens energie en bewustzijn. 

Je word in je leven uitgedaagd door de dingen waar je tegen aan loopt. Het leven heeft je wat te vertellen  en zo heeft een ieder een pad te bewandelen. Met al onze gedachten, overtuigingen, emoties, gedrag hebben wij invloed op de beleving van wie wij zijn en de keuzes die je maakt. Waar komen die gedachtes vandaan, zijn ze allemaal van jou of heb je soms wat van de ander opgepikt. Alles is energie immers. Ben je (hoog)sensitief  dan heb je vaak eerder last van het overnemen van de energie van de ander. Dit gaat vaak onbewust maar het kan zich wel gaan vast zetten in je fysieke lichaam. Het geeft je een uitgeput gevoel. Het verwijderd je van je eigen intuïtie, en daar zit juist je krachtcentra. Het krachtcentra leidt tot keuzes die passen bij wie je bent. Het is de bedoeling om in liefde te leven, in verbinding met jezelf en het  leven. De energie te laten stromen. Werken met energie kan deze energie weer laten stromen. Welke blokkade zit er, waar loop je tegen aan. Is het van jou? En hoe kan je het transformeren zodat het lichaam het los kan laten. Ik wil je hier graag bij ondersteunen. 

                           

Ik ben Soul Body Fusion praktitioner en door met deze zachte vorm van energie te werken kunnen blokkades, emoties, spanningen losgelaten worden en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je komt weer meer in balans. Een aantal mogelijke effecten verder kunnen zijn:

  • meer energie

  • meer zelfvertrouwen

  • blijer

  • beter slapen

  • helemaal in je lichaam zijn

  • verbetering van gezondheid

  • geactiveerd hartchackra

Het kan een fijne ondersteuning zijn bij klachten maar nooit een vervanging van een consult of behandeling van je arts.

Een energetische sessie bestaat uit coaching/gesprek, ontspanningsoefening (meditatie), soul body fusion of eventueel reiki elementen (ik werk met mijn eigen energie frequentie en geef er daarom niet altijd een naam aan. 

Bij Soul Body Fusion word vaak drie behandelingen aangeraden voor de verankering in je lichaam. De eerste keer is altijd in de praktijk, de tweede en derde kunnen eventueel ook op afstand gegeven worden

 

129117245_3705122192871378_6403724413212

* Energetische sessie met coaching, meditatie, soul body fusion (of reiki elementen):

  • losse sessie 60 min.:                                  €70

  • 3x sessie in de praktijk:                              €185

  • 1x sessie in de praktijk en 2x op afstand: €165