Bewust vrouw Zijn bekkentherapie

She is water

Powerful enough to drown you

Soft enough to cleanse you

deep enough to save you

Ons bekken is als een basin waar het water stroomt, het is verbonden met het water om ons heen. Wij bestaan grotendeels uit water en de aarde is een water planeet.

Het bekkengebied kun je zien als de basis in je leven. Hierin huist je levenskracht en stroomt je levensenergie. Je huis van authentieke stroom en je vrouwelijke zijn. Mag jij jezelf toestaan dat je het leven voluit mag toelaten, mag voelen, uitstralen, jouw vrouwelijkheid, sensualiteit, liefde en compassie voor wie je bent. Of is dat not-done, vrouwen gedoe?

Het is lang niet altijd zo vanzelfsprekend het contact met je bekken, überhaupt met ons lichaam.

Waarom voor vrouwen?

Het vrouwelijke aspect van het leven was noodzakelijk voor ons voortbestaan, en het heilige vrouwelijke werd door de oudheid over de hele wereld geëerd. Als brenger van leven, groei, verval, dood en wedergeboorte ( = menstruatiecyclus). 

De wereld is veranderd. We groeiden los van de oorspronkelijke ritmes. Ook van het ritme van onze menstruatiecyclus. Een periode van zuivering, rust, vertraging. De oude manieren werden achter ons gelaten en we verkenden de wereld door een mannelijke (yang) lens van actie en beweging. De wereld waarin het ego en de fysieke kracht werden vereerd.

De balans verschoof. Het nieuwe aquariustijdperk waar we ons nu in bevinden eindigd oude manieren. De planeet veranderd en wij als mensheid ook. Nieuwe manieren om te zijn. De vrouw maakt weer verbinding met de 'oude' energie om het eigen te maken. De cyclus die nu van start is gegaan begint nu bij de vrouw. Je eigen kracht weer innemen in de wereld en daarmee de verbinding en balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke herstellen. Het ego en de ziel. Het hart en het hoofd.

De verbinding met elkaar, samenwerken. Je bent niet alleen...

169750804_4045105168873077_2131208403146

Hierover volgt later meer info op deze pagina. Aan dit mooie op maat programma voor vrouwen wordt op dit moment gewerkt.